Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортно гърне за 156 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Jivko7777 на мен колата ти ми харесва как звучи и искам същия звук не съм казал нищо.Аз друго не очаквам освен звукът и искам да постигна същия като твоя.Та за 4-ти път обясни ми ако може какво си направил.
    Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
      Jivko7777 на мен колата ти ми харесва как звучи и искам същия звук не съм казал нищо.Аз друго не очаквам освен звукът и искам да постигна същия като твоя.Та за 4-ти път обясни ми ако може какво си направил.
      Ефекта съвсем не е само звуков и Живко се опита и това да ви обясни
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Предполагам, че е сменил не само задното гърне, аи генерация. Нека даде повече инфо. А който не вярва и на очите си да си сложи по едно бръснарско ножче в тръбата като бакшишите едно време
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Ефекта съвсем не е само звуков и Живко се опита и това да ви обясни
          Еми да, Бобо нема на готово да има даваме всичко

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          Предполагам, че е сменил не само задното гърне, аи генерация. Нека даде повече инфо. А който не вярва и на очите си да си сложи по едно бръснарско ножче в тръбата като бакшишите едно време
          Абе какви гърнета стига с тия цигански работи, колата ми е с цялостна генерация от downpipe до края но далеч, далеч не е само това по колата
          И не стойте само зад комповете да умувате ми идете си изцапайте малко рачичките По приятно да си правим колите с моя човек няма
          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 13:23.
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

--

защо като не сте видели и чули за какво става въпрос на ЖИВКО7777 колата коментирате глупости

Comment

Предупреждавам всички, че ако се наложи пак да чистя, вече ще има наказания. Тук НЕ Е блатото!

Коментари само по темата!
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Боли ме к.ра на Живко за колата в събота започвам моята и ще кача клипче.Все пак благодаря ви, но никой не ми помогна, а това беше смисъла на темата.Всички сте само компютърджий и клавиатурни тарикати с трошляци и си мислите, че сте големи разбирачи.Аз като незнам нещо питам, но се видя, че няма смисъл от въпроси в тоя форум.Голяма тайна колата на Живко големи гърнета голямо нещо като не кажеш ти какво си направил, че ще ми накривиш шапката.Е все пак разбрах от друго място и утре я почваме.
                Last edited by Gelew; d.m.y г., 18:17.
                Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Боли ме к.ра на Живко за колата в събота започвам моята и ще кача клипче.Все пак благодаря ви, но никой не ми помогна, а това беше смисъла на темата.Всички сте само компютърджий и клавиатурни тарикати с трошляци и си мислите, че сте големи разбирачи.Аз като незнам нещо питам, но се видя, че няма смисъл от въпроси в тоя форум.Голяма тайна колата на Живко големи гърнета голямо нещо като не кажеш ти какво си направил, че ще ми накривиш шапката.Е все пак разбрах и утре я почваме.
                  имаш лично батка, просто се изнервих от другите коментари, но щом на теб ти хареса ще ти обясня
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    имаш лично батка, просто се изнервих от другите коментари, но щом на теб ти хареса ще ти обясня
                    Живко прати и на мен същото съобщение.Аз вече съм с премахнат катализатор и мога да споделя,че сега се чува свистенето на турбината,но нямам по басов звук.Ще се радвам да споделиш и на мен.
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 ps + Chip

Comment

Днес сложихме спортното гърне, махнахме резонаторното и на негово място тръба.Ефекта е плътен звук не много висок.Като карам с постоянна скорост=> постоянни обороти всичко отихва, а като я намачкам готин рев.Много съм доволен ще кача клипче тия дни.

Comment

Ко стана с клипчето колега ;D
                        Нямаме търпение да чуем бегачката !

Comment

Клипчето малко по късно, чакам бебе всеки момент и имам доста работа, но ще кача както съм обещал.

Comment

Ще търсиш спортвагон май
                            Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
                            Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

хаха има нещо такова почнах да се отказвам да я продавам тая кола стана супер и парите които налях в нея са доста.

Comment

хаха има нещо такова почнах да се отказвам да я продавам тая кола стана супер и парите които налях в нея са доста.
                                най добре така, пък и тая кола с тоя мотор си е куче
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X